-
بهداشت و کنترل کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی
-
بهداشت و کنترل کیفیت محصولات شیلاتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت فراورده های زنبور عسل
-
بهداشت و کنترل کیفیت تخم مرغ
-
باقیمانده ها، آلاینده ها، سم شناسی و تقلبات مواد غذایی
-
شناسایی تقلبات در مواد غذایی
-
غذاهای فراسودمند، پربیوتیک و پروبیوتیک و پست بیوتیک
-
هوش مصنوعی و کاربرد آن در بهداشت و سلامت غذا
-
نانو فناوری در بهداشت مواد غذایی
-
قوانین،مقررات واستاندارهای بینالمللی و چالشهای پیش رو
-
قوانین،مقررات واستاندارهای بینالمللی و چالشهای پیش رو
-
استارت اپ و دامپزشکی دانش بنیان در ایمنی غذایی
نظر به استقبال گسترده اساتید، پژوهشگران و دانشجویان سراسر کشور از سومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی و درخواست ها و تماس های مکرر نسبت به تمدید مهلت ارسال مقالات بدینوسیله به اطلاع می رساند با توجه به تصمیم کمیته علمی کنگره، کلیۀ بزرگواران میتوانند نسبت به ارسال خلاصه مقالات خود از طریق سایت اقدام نمایند.
با احترام
دبیرخانه کنگره