-
بهداشت و کنترل کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی
-
بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی
-
غذاهای فراسودمند، پربیوتیک و پروبیوتیک
-
روش های نوین شناسایی و آنالیز باقیماندههای دارویی و آلاینده های غذایی
-
سیمای بسته بندی فعال و هوشمند و روشهای نوین نگهداری مواد غذایی
-
سیمای نانوفناوری و زیست فن آوری در ایمنی غذا
-
سم شناسی مواد غذایی
-
مدیریت در استقرار سامانههای بهداشتی در واحدهای تولیدی مواد غذایی، ممیزی و استانداردها
-
مدیریت پسماند و راهکارهای کاهش ضایعات مواد غذایی
-
سیستم های مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چالشهای پیش رو و مدیریت ریسک
-
شناسایی تقلبات در مواد غذایی
-
نقش قوانین موضوعه (حقوقی) در حوزه بهداشت مواد غذایی
-
بیوتروریسم، دفاع غذایی، ایمنی مواد غذایی و نقش استراتژیک آن در امنیت ملی
-
نقش بهداشت مواد غذایی در سند چشمانداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران
-
استارت اپ و دامپزشکی دانش بنیان در ایمنی غذایی
رئیس سازمان نظام دامپزشکی و رئیس ستاد برگزاری کنگره

دکتر حامد زارعی
رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران
دکترای حرفهای دامپزشکی ، دکترای تخصصی فیزیولوژی
رئیس کمیته علمی کنگره

دکتر عباسعلی مطلبی
دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی علوم تحقیقات
دکترای حرفهای دامپزشکی، دکترای تخصصی بهداشت و بیماریهای آبزیان
دبیر علمی کنگره

دکتر حسین تاجیک
استاد بخش بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
دکترای حرفهای دامپزشکی، دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی
رئیس کمیته اجرایی کنگره

دکتر محمدحسن گلپایگانی
معاون فنی و صدور پروانهها سازمان نظام دامپزشکی
دکترای حرفهای دامپزشکی، دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی