-
بهداشت و کنترل کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی
-
بهداشت و کنترل کیفیت محصولات شیلاتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت فراورده های زنبور عسل
-
بهداشت و کنترل کیفیت تخم مرغ
-
باقیمانده ها، آلاینده ها، سم شناسی و تقلبات مواد غذایی
-
شناسایی تقلبات در مواد غذایی
-
غذاهای فراسودمند، پربیوتیک و پروبیوتیک و پست بیوتیک
-
هوش مصنوعی و کاربرد آن در بهداشت و سلامت غذا
-
نانو فناوری در بهداشت مواد غذایی
-
قوانین،مقررات واستاندارهای بینالمللی و چالشهای پیش رو
-
قوانین،مقررات واستاندارهای بینالمللی و چالشهای پیش رو
-
استارت اپ و دامپزشکی دانش بنیان در ایمنی غذایی