-
بهداشت و کنترل کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی
-
بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی
-
غذاهای فراسودمند، پربیوتیک و پروبیوتیک
-
روش های نوین شناسایی و آنالیز باقیماندههای دارویی و آلاینده های غذایی
-
سیمای بسته بندی فعال و هوشمند و روشهای نوین نگهداری مواد غذایی
-
سیمای نانوفناوری و زیست فن آوری در ایمنی غذا
-
سم شناسی مواد غذایی
-
مدیریت در استقرار سامانههای بهداشتی در واحدهای تولیدی مواد غذایی، ممیزی و استانداردها
-
مدیریت پسماند و راهکارهای کاهش ضایعات مواد غذایی
-
سیستم های مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چالشهای پیش رو و مدیریت ریسک
-
شناسایی تقلبات در مواد غذایی
-
نقش قوانین موضوعه (حقوقی) در حوزه بهداشت مواد غذایی
-
بیوتروریسم، دفاع غذایی، ایمنی مواد غذایی و نقش استراتژیک آن در امنیت ملی
-
نقش بهداشت مواد غذایی در سند چشمانداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران
-
استارت اپ و دامپزشکی دانش بنیان در ایمنی غذایی