-
بهداشت و کنترل کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی
-
بهداشت و کنترل کیفیت محصولات شیلاتی
-
بهداشت و کنترل کیفیت فراورده های زنبور عسل
-
بهداشت و کنترل کیفیت تخم مرغ
-
باقیمانده ها، آلاینده ها، سم شناسی و تقلبات مواد غذایی
-
شناسایی تقلبات در مواد غذایی
-
غذاهای فراسودمند، پربیوتیک و پروبیوتیک و پست بیوتیک
-
هوش مصنوعی و کاربرد آن در بهداشت و سلامت غذا
-
نانو فناوری در بهداشت مواد غذایی
-
قوانین،مقررات واستاندارهای بینالمللی و چالشهای پیش رو
-
قوانین،مقررات واستاندارهای بینالمللی و چالشهای پیش رو
-
استارت اپ و دامپزشکی دانش بنیان در ایمنی غذایی

به اطلاع کلیه پژوهشگران می رساند سازمان نظام دامپزشکی پس از برگزاری موفقیت آمیز دو کنگره در سالهای ۱۳۸۸ و ۱۳۹۰ که معتبرترین کنگره علمی برگزار شده در حوزه بهداشت مواد غذایی کشور میباشد و پس از وقفهای که بیش از 10 سال طول کشیده است به درخواست پژوهشگران، فعالان و علاقهمندان این حوزه، سومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی را دوم و سوم اسفندماه 1402 در هتل المپیک تهران برگزار مینماید. بر همین اساس پورتال کنگره راه اندازی گردیده و پژوهشگران محترم می توانند از طریق سامانه کاربران ضمن ثبت نام نسبت به ارسال خلاصه مقاله اقدام و همچنین پیگیر فعالیت های جاری کنگره نیز باشند.